Adding Time: Sheet # 1 - Time Worksheet

* Please answer all the questions before submitting the worksheet
 GO BACK
Name : .....................................
Grade : .........................
iPracticeMath
Q. 1 Sum of Time 3:22 AM and 4 hour 43 mins ?

Q. 2 Sum of Time 5:41 PM and 2 hour 16 mins ?

Q. 3 Sum of Time 7:02 PM and 1 hour 26 mins ?

Q. 4 Sum of Time 2:21 AM and 9 hour 53 mins ?

Q. 5 Sum of Time 2:48 AM and 9 hour 36 mins ?

Q. 6 Sum of Time 7:54 PM and 1 hour 20 mins ?



Answer :
Q 1) Sum of Time 3:22 AM and 4 hour 43 mins ?
Ans) 8:05 AM .
Q 2) Sum of Time 5:41 PM and 2 hour 16 mins ?
Ans) 7:57 PM .
Q 3) Sum of Time 7:02 PM and 1 hour 26 mins ?
Ans) 8:28 PM .
Q 4) Sum of Time 2:21 AM and 9 hour 53 mins ?
Ans) 12:14 PM .
Q 5) Sum of Time 2:48 AM and 9 hour 36 mins ?
Ans) 12:24 PM .
Q 6) Sum of Time 7:54 PM and 1 hour 20 mins ?
Ans) 9:14 PM .
Previous Worksheet Next Worksheet
 GO BACK